Medalion de crap rumen

de mihaelar63 in Crap / Caras, 1 Iul 2010 | 7892 vizualizari

 

crap proaspat , cine il poate refuza ?

 

INGREDIENTE

  • 1 crap oglinda [ este soiul fara solzi , se curata rapid ]
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos worchester
  • 1 lingura zeama lamaie
  • faina alba
  • ulei
  • rosii
  • ardei iute
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap rumen:

Crapul se curata de aripioare si intestine , se spala si se portioneaza sub forma de potcoava [ medalion ], coada si capul le puneti la congelator, ptr . o ciorbita pe care o veti prepara altadata. Se condimenteaza cu : sare , piper, boia , usturoi pisat , zeama lamaie , si sos de soia + worchester . Se da prin faina alba si se prajeste in ulei fiebinte .

Se scoate pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei . Serviti asezonat cu rosie , ardei iute si patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap rumen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

04.07.2010, 22:43

si eu vreausuper nota 10

-Licurici- 1

17.12.2017, 17:26

mihaelar63 1

19.12.2017, 03:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rondele de crap pe pat de orez salbatic